Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2019 18:22 - Защо жените имат проблеми с мъжа до тях?
Автор: zornitsam Категория: Тя и той   
Прочетен: 212 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.02.2019 18:30


 Жените, които имат проблеми с мъжете до тях, много често играят емоционална подкрепа на майката (бащата липсва, развод, ранна загуба на баща). Също така много често майката е оплетена и дъщеря ѝ застава до баща си. Става му любимка, тоест тя заема мястото на своята майка или баба, ако детето живее с баба и дядо. Това се случва, защото в полето на познанието всеки има място и ако един е оплетен, друг се заплита там, за да тече енергията. Децата го правят това от дълбока, неосъзната лоялност към родителите само защото са получили живота си. Дори са готови да жертват собственото си щастие заради рода и родителите си. Много е трудно, когато вашето семейство има много проблеми, вие да сте истински щастлив. Това може да стане само ако има констелация и се върнат проблемите и товарите на тези, на които принадлежат. За съжаление, не работят трикове, за да имаме добри връзки. Това може да стане само ако всеки заеме полагащото му се място в семейната система на дете, а родителите му – на родители. Тогава енергията на любовта тече свободно между членовете на една система.

До всички жени тук. 
Всяко дете е в правото си да има връзка със своят биологичен баща. Когато този баща е сметнат за ненужен или страничен,възниква отхвърляне и се гарантират сериозни проблеми при отглеждането на детето. Това може да бъде особено увреждащо за синовете. Като деца тези синове могат да бъдат истински мили към майките си. Но обикновено в живота те се превръщат към мачо и таят орромен гняв към жените като цяло заради майката.
Никога децата не трябва да създават и подържат приятелство с родителите си. Децата имат нужда от родители ,а родителите не могат да са дружки и приятели за децата си. Важно е децата да създават свои собствени приятелства другаде.

Връзката между родителите има предимство пред децата.
Общоприето е ,че отглеждането на деца изисква енергия и задължения. Идеята ,че децата са с предимство пред другият родител е огромно недоразомение и честа причина за разпада на една връзка. Децата са следствие на връзката и са изражение на любовта на мъжа и жената един към друг. Хрононологически връзката се случва първа. Раждането на децата зависи от съществуването на една връзка ,дори ако връзката е много кратка тя е била първа. В констелациите по голяма тежест имат първите ,тоест по старите по ранг и пъвродошлите. Ако децата станат по-важни от партньора се получава емоционален дефицит между родителите,което е огромна тежест за едно дете то да запълни мястото на родителя. Обикновенно при раздяля на родителите става това ,така наречената двойна подмяна. Децата се нагърбват да носят и да споделят нещастието на един от двамата родители и това довежда до това да заемат мястото на родител за родителя това води до нарушаване на баланса на даване и получаване между родителите и техните деца.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zornitsam
Категория: Тя и той
Прочетен: 5109
Постинги: 5
Коментари: 5
Гласове: 20
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930